Datum: 12/11/2019

Carpaccio van rundvlees

Carpaccio van rundvlees

Ingrediënten

  • 300 g carpaccio (vraag dit aan je Keurslager)
  • 100 g buffelmozzarella
  • 8 pruimtomaten
  • 1 bosje basilicum
  • 5 cl oude balsamico-azijn
  • 1 dl Toscaanse olijfolie 
  • grof zeezout
  • vers gemalen peper
  • 50 g mosterdsla

 

Stappenplan

  • Leg het rundvlees enkele uren in de diepvries.
  • Pel de tomaten en snijd ze in gelijkmatige schijfjes.
  • Schik ze op een plaat, bestrooi met zout en peper en laat ze een tiental minuten uitlekken.
  • Snijd de mozzarella in plakjes, kruid ze met peper en zout en laat ze uitlekken.
  • Neem 4 mooie borden, wrijf ze in met olijfolie en schik er afwisselend fijne plakjes rundvlees, mozzarella, tomaat en basilicum op.
  • Kruid het geheel met grof zeezout en versgemalen peper, besprenkel met de balsamico-azijn en olijfolie.
  • Versier met mosterdsla en serveer apart een knapperig gebakken toast van ciabatta.
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site