Datum: 12/11/2019

Rode curry met varkensvlees

Rode curry met varkensvlees
  • 500 g varkensvlees
  • 125 g kleine maiskolfjes
  • 1 el plantaardige olie
  • 1 el sojasaus
  • 2 el fijngesneden koriander
  • 1 gesneden ui
  • 1 rode paprika, gesneden in smalle reepjes
  • 4 koffielepels rode Thaise currypasta
  • 1dl groentebouillon
  • 3dl kokosmelk

 

Verhit de olie in een wok. Bak de ui hierin tot deze glazig is en voeg erna het varkensvlees erbij. Als deze gaar is, roer er dan ook de currypasta in. 
Voeg de minimaiskolfjes toe en bak ze mee. Giet geleidelijk de bouillon, sojasaus en kokosmelk erbij. Breng het mengsel aan de kook en laat het 1 minuut zachtjes sudderen. Voeg er voorzichtig de overige groenten bij. Verwarm de curry tot net onder het kookpunt en laat nog 6 minuten sudderen met gesloten deksel tot de groenten gaar zijn. 

Voeg de noedels toe en roer alles nog 1 minuut goed door. Roer de koriander er als laatste door.

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site