Datum: 08/11/2019

Trio van wildpaté met toast en confituur

Trio van wildpaté met toast en confituur

Wat heeft u nodig?

  • 1 plak (+/- 1 cm dik) paté van wilde eend
  • 1plak paté van patrijs
  • 1 plak paté van reebok
  • 2 sneden rozijnenbrood (getoast)
  • 2 sneden bruin brood (getoast)
  • 2 sneden notenbrood (getoast)
  • 4 theelepels sinaasappelconfituur
  • 4 theelepels mangowitloofconfituur
  • 4 theelepels ananaswitloofconfituur
  • zwarte peper (versgemalen)
  • zeezout

Stappen

  • Steek met behulp van een uitsteekvorm vierkantjes, rondjes, sterretjes, halve maantjes of welke vorm dan ook uit de paté en het brood. De grootte van het uitsteekvormpje bepaalt men zelf, hou er wel rekening mee dat men drie torentjes van paté zal hebben en het een voorgerecht is, dus niet te grote vormpjes gebruiken.
  • Begin met een rozijnenbroodvormpje, hierop een eendpatévormpje, dan weer een rozijnenbroodvormpje en eindigen met weeral een eendpatévormpje.
  • Herhaal dit voor elke soort paté en brood. Kruid naar believen met peper en zout
  • Schik de drie torentjes paté op borden en werk elk torentje af met een andere confituur. Serveer naast de torentjes een salade naar keuze aangemaakt
  • met een vinaigrette naar keuze.
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site