Indien u vragen hebt of een bestelling wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Beste online Onze Feestfolder

ASSORTIMENT

Ruim en gevarieerd aanbod

Zoekt u een slagerij in Kortenberg met een uitgebreid en afwisselend aanbod, dan zit u zeker goed bij Slagerij - Traiteur Fijnkost 2.0. Elke dag opnieuw doen we ons best om onze klanten van een groot assortiment verse producten te voorzien. Van het beste kwaliteitsvlees tot allerlei fijne vleeswaren en diverse kaassoorten, bij ons vindt u ongetwijfeld waarnaar u op zoek bent. 

Verwerkt in eigen atelier

Rund, varken, kip, kalkoen, paard, kalf, ... In onze slagerij in Kortenberg vindt u het allemaal, gewoon puur of verwerkt in een bereiding of maaltijd. Onze vleeswaren worden verwerkt in ons eigen atelier zodat we erop kunnen toezien dat u enkel de allerbeste producten krijgt. Niet alleen de afkomst van het vlees dat we aanbieden is belangrijk, maar ook de manier waarop het verwerkt wordt speelt een rol. Keurslagerij – Traiteur Fijnkost 2.0 werkt uitsluitend met echte specialisten in het vak, en dat proeft u ongetwijfeld in onze uitmuntende producten. Ook delen we graag enkele van onze recepten!

Dagverse charcuterie

Hoe kunt u uw dag beter starten dan met een lekkere boterham, belegen met dagverse, heerlijke charcuterie? Kom langs in onze slagerij en maak zelf uw keuze uit ons uitgebreide aanbod van verse en ambachtelijke charcuterie. De meest smaakvolle (smeer)salades, de sappigste (boterham)worsten, de fijnste vleeswaren en nog zoveel meer vindt u bij Keurslagerij – Traiteur Fijnkost 2.0

Franse, Belgische en Zwitserse kazen

Elke dag bieden we rosbief, gerookt spek, hesp, kip- en kalkoenfilets, spek, boerenkop, worsten, ... Maar daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor delicieuze huisbereide kip curry, americain, vleessalade, krabsalade, tonijnsalade, … Kortom, alles wat uw hartje (en uw boterham) begeert! 

Bent u eerder een kaasliefhebber? Mooi! Dan zult u versteld staan van de diverse kaassoorten die we hebben bij Keurslagerij – Traiteur Fijnkost 2.0. Verse kazen op basis van koemelk, blauwe schimmelkazen, kazen op basis van buffelmelk, raclette kazen, verse kazen op basis van geitenmelk, … U noemt het, wij voorzien het. Onze Belgische, Franse en Zwitserse pareltjes smaken uitstekend op uw boterham of kunnen perfect genuttigd worden tijdens het aperitieven. Ligt er een feest in ’t verschiet of wilt u uw gezin gewoon eens verwennen? Dan stelt ons team met plezier een royale, uitgebalanceerde kaasschotel voor u samen. 

Rundsvlees: herkomst

Rundsvlees: herkomst
Belgisch Wit-blauw
Iers Black Angus
Simmenthal Zwitsers
Deelstukken: Tussenrib, Côte à l’os, Filet pur, Zwarte vlek, Kleinhoofd, Stoofvlees, Schenkel,…

Kalfsvlees: herkomst

Uitsluitend Belgiê
Deelstukken: Tussenrib, Côte à l’os, Filet pur, kotelet, Zwarte vlek, Kleinhoofd, Blanquette, Schenkel,…

Varkensvlees: herkomst

Belgisch Duroc d’olives (kruising tussen Belgische en Spaanse Iberico varkens)
Belgisch Brasvar
Deelstukken: Côte à l’os, Gebraad, Haasje, kotelet,...

Lamsvlees: herkomst

Ierland
Deelstukken: Lamsbout, Kroontje, Kotelet, Filet pur, lage ribben, stoofpot vlees,…

Gevogelte: Herkomst

België
Frankrijk
Deelstukken: Hele kip en kalkoen, billen, bouten, vleugels, filet, … Piepkuiken, Mechelse koekoek, …

Ook konijn, geheel of billen,...

Wild: herkomst divers
Patrijs
Fazant
Eend
Duif
Ree
Hert
Everzwijn
Haas

Fijne vleeswaren

Huisbereide vleeswaren, ambachtelijke kwaliteit:
Kalkoenfilet
Kippenfilet
Rundsfilet “Filet d’Anvers”
Gerookt spek Duroc d’olives
Gezouten spek Duroc d’ olives
Droge worstjes (ook pikante)
Frankfurter worstjes
Lookworst
Kip Kap
Luikse pens
Witte en zwarte pensen
Overige zijn een uitgebreid assortiment fijne vleeswaren uit België en Europa

Panklaar vlees

Americain natuur
Gemarineerde gevogeltebrochette
Blinde vink
Rundsbrochette
Varkensbrochette
Orloffgebraad
Witte en zwarte pens
Gevulde tomaat
Gevulde courgette
Gevulde paprika
Gemarineerde kalkoen steak
Cordon bleu
Gepaneerde kipfilet
Hamburger
Bereid gehakt
Entre-côte burger
Boerenworst
Primeur burger (Keurslagers)
Chipolata
Merguezworstjes
Varkensschnitsel
Gepaneerde kalfslapjes
….

Kant en klare traiteur gerechten

Videvulling (vol-au-vent)
Penne bolognaise en pesto
Witloof-hamrolletjes
Aardappelgratin
Aardappelpuree
Puree van groeten
Gehakt met puree en groenten (hachis parmentier)
Spaghettisaus
Tongrolletjes op Oostendse wijze
Kabeljauw met prei
Zalmfilet v/d chef
Macaroni ham-kaas
Lasagne
Lamsstoofpotje
Balletjes in tomatensaus
Rundsstoofvlees met bier
Konijnenbil in biersaus
Waterzooi van kip
Kalfsblanquette
Rundstong in Madeira
Bereide zuurkool (seizoen)
Hutsepot (seizoen)
Kip zoetzuur
Kip curry

Smeer-en maaltijdsalades: allen huisgemaakt

Beenhamsalade
Gemengde vissalade
Zalmsalade
Rivierkreeftensalade
Rode bietsalade
Lentesalade
Smossalade
Duiveltjes salade
Farmer salade
Pikante tonijn
Tonijn met uitjes
Tonijn mayonaise
Vleessalade
Bereide americain
Bereide americain met uitjes
Steak tartaar van de chef
Italiaanse Steak tartaar
Kip mayonaise
Kip curry
Gebraad in mosterd
…..

Kazen

witschimmel kazen op basis van koemelk
Kazen op gemixte basis van koe- en schapenmelk
Harde kazen op basis van schapenmelk
Kazen met gewassen korst op basis van schapenmelk
Witschimmel kazen op basis van schapenmelk
Harde kazen op basis van geitenmelk
Verse kazen op basis van geitenmelk
Witschimmel kazen op basis van geitenmelk
Kazen op basis van buffelmelk
Zwitserse kazen
harde kazen op basis van koemelk
halfharde kazen op basis van koemelk
blauwe schimmelkazen op basis van koemelk
gewassen kazen op basis van koemelk
verse kazen op basis van koemelk
Raclette kazen, Zwitserse en Franse